Tim Home Land este un dezvoltator de proiecte tinere cu o vasta experienta in domeniul imobiliar.

Ca dezvoltator de proiecte, Tim Home Land este un jucator relativ nou pe piata imobiliara rezidentiala.

Prin urmare, echipa poate lucra foarte practic si dinamic fiind conceputa pentru a face fata viitoarei piese a locuintelor. Membri echipei de conducere echivaleaza fiecare un cumul de peste 15 ani experienta in dezvoltarea si construirea de bunuri si valori imobiliare.


Impreuna cu partenerul sau actionar CMG Invest, societate belgiana, Tim Home Land contureaza o poveste de crestere care are ca scop extinderea intr-un mediu ancorat pe plan local.

CMG Invest este o societate belgiana familiala care administreaza aproximativ 30 milioane Euro, sume impartite intre fondurile de capital privat, activele imobiliare si activele lichide.

Participarea principala a CMG Invest este Viabuild S.A. (drumuri, canalizari, demolari si lucrari de terasament) cu o cifra de afaceri de 180 milioane de Euro in anul 2015. O alta participare este in cadrul societatii AZR (reciclarea fractiunilor reziduale de fluxuri din deseuri) si Smarthome (servicii de dezvoltare imobiliara) care detine un portofoliu de peste 200 apartamente vandute pana in anul 2017.

CONTACTEAZA-NE ACUM. SUNTEM AICI PENTRU TINE!

Sunt interesat de:

×

Au aparut erori in trimiterea solicitarii tale. Te rugam sa verifici campurile de mai sus.

×

Solicitarea ta a aterizat in Inbox-ul nostru. Un reprezentant te va contacta in cel mai scurt timp. Multumim.